Avtomatska blagajna Glory Cashinfinity CI-50

Glory

Največja naprava CI-50 je namenjena uporabi na blagajniških mestih ali zalednih pisarnah za shranjevanje večjih količin gotovine.
Kombinira se s kovančnim delom naprave CI-10X.

 

Avtomatska blagajna za recikliranje (vplačilo in izplačilo) bankovcev CI-50 z ravnimi linijami in elegantnim dizajnom je namenjena enostavni vgradnji v blagajniške pulte, lahko pa se jo uporablja tudi v zaledni pisarni za polog dnevnega izkupička in izplačilo menjalnine. V kombinaciji z napravo za kovance, je popolna rešitev za prodajalne z večjim pretokom gotovine. Naprava je na voljo v varnostnem razredu UL ali CEN.


V zaledni pisarni pa služi kot sef in naprava za polog, kamor blagajniki ob koncu dneva položijo dnevni izkupiček. Naprava prešteje, preveri in zabeleži kdo, kdaj in koliko gotovine je položil. Služi tudi za dvig menjalnine ali menjavo drobiža tekom delovnika.


Kontaktirajte nas za več informacij!

 
 

Povpraševanje

Vaše osebne podatke potrebujemo za namen posredovanja ponudbe in za lažjo komunikacijo z vami.

    1. Biroform dns d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.