Število evrskih ponaredkov ostaja na nizki ravni tudi v prvi polovici leta 2017

Število evrskih ponaredkov ostaja na nizki ravni tudi v prvi polovici leta 2017

26.07.2017

Evropska centralna banka je objavila podatke o količini ponaredkov v prvi polovici letošnjega leta. Iz obtoka je bilo umaknjenih 331.000 ponarejenih evro bankovcev. Večino ponaredkov (85%) predstavljajo bankovci za 20€ in 50€. Število ponaredkov v prvi polovici letošnjega leta je enako kot v enakem obdobju lani, je pa nižje od števila ponaredkov v drugi polovici lanskega leta. Več informacij je na voljo na spletni strani Evropske centralne banke (ECB): http://bit.ly/2h2xUWB.

Evro bankovci tako ostajajo zanesljivo in varno plačilno sredstvo.

ECB svetuje, da prejeto gotovino še vedno preverjate. Novo serijo evro bankovcev je možno preveriti na enostaven način z metodo »otip-pogled-nagib«. Če pa svojim čutilom ne zaupate povsem, je naprava za preverjanje pristnosti bankovcev zagotovo zanesljiva rešitev. Preverite našo ponudbo!

 

Kontaktni obrazec

Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.

Polja označena z * so obvezna! Vaše osebne podatke potrebujemo za namen posredovanja ponudbe in za lažjo komunikacijo z vami.

    1. Biroform dns d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.