Nova kuvertirna naprava Neopost DS-64i

Nova kuvertirna naprava Neopost DS-64i

17.09.2018

NEOPOST je podjetje z dolgoletno tradicijo na področju razvoja in proizvodnje sistemov za kuvertiranje. S svojo strojno, programsko opremo in storitvami so prisotni v 90 državah. So vodilni v rešitvah za mailing, v digitalnih komunikaciji, na področju pošiljanja in dostave pošiljk ter na področju sledenja produktov.

Letošnjo jesen bodo na trg lansirali novo kuvertirno napravo, imenovano DS-64i, ki bo nadomestila dve napravi. DS-65 se je s trga že poslovila, zadnja naročila pa trenutno pobirajo za napravo DS-63.

DS-64i bo na voljo v različnih izvedbah – z različnim številom pladnjev: enim, dvema ali dvema in pladnjem za priloge. Osnovna verzija naprave (Basic) bo namenjena podjetjem, ki kuvertirajo do 10.000 dokumentov mesečno, Premium verzija pa tistim, ki kuvertirajo do 20.000 dokumentov mesečno. Z nakupom Premium verzije lahko kadarkoli nadgradite osnovno verzijo (povečate mesečno zmogljivost – hitrost kuvertiranja, zmogljivost zgibanja (V zgib), zmogljivost jemanja več listov s pladnja).

Nova naprava DS-64i omogoča tudi branje kode kjerkoli na listu papirja, kar pomeni, da lahko kodo natisnete kamorkoli na dokument, saj CIS senzor pregleda celoten list. Kode, ki jih Neopost DS-64i bere, so OMR, BCR 1D-2D, OCR.

V primeru, da potrebujete napravo z dvema pladnjem in pladnjem za priloge, se lahko odločite za večji podajalec prilog (Maxi Feeder).

Za kreiranje dokumentov z OMR kodo, je Neopost razvil t.i. Output Management System, OMS-200 in OMS-500, s katerim optimizirate kreiranje in pošiljanje pošte vašim naslovnikom. Na povezavah si oglejte, kaj takšna oprema ponuja, in kako bi vam lahko koristila pri vašem delu.

Kakšna naprava je primerna za vaše potrebe, se posvetujte z našim prodajnim osebjem. Pokličite nas na 01 561 01 00 ali nam pišite!