Kako je podjetje, ki se ukvarja z izposojo industrijske opreme, pridobilo nadzor nad ključi

Kako je podjetje, ki se ukvarja z izposojo industrijske opreme, pridobilo nadzor nad ključi

24.02.2023

Nenehna rast poslovanja je skozi leta ustvarila nove izzive v organizaciji in sistemu izposoje. Nadzorovan sistem hrambe, izdaje in vračila ključev je postal bistvenega pomena pri realizaciji tesnih časovnih razporedov. Treba je bilo vzpostaviti tekoč in pregleden sistem upravljanja ključev industrijske opreme.


Säve je rešitev našel v digitalni omarici za ključe Masterkey MK-20. Masterkey omarica je preprosta, a učinkovita rešitev, saj zagotavlja preprosto uporabo, učinkovito sledljivost in enostaven zagon sistema.
Pametni sistem za upravljanje ključev Masterkey omogoča Säveju sledenje vsem ključem, ki so vzeti in vrnjeni v omarico. Ker ima sistem integrirano tudi ID kartico, lahko delavci preprosto uporabijo svojo ID kartico za vstop na gradbišče in prevzamejo ključe, ki jih potrebujejo.
Rezultat je tekoče poslovanje, zadovoljstvo uporabnikov, ključi se ne iščejo ali izgubijo, gradbišča ne mirujejo.

 

Povpraševanje

Vaše osebne podatke potrebujemo za namen posredovanja ponudbe in za lažjo komunikacijo z vami.

    1. Biroform dns d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Priporočeni produkti

  • Pametna omarica za ključe

    MASTERKEY™ - pametna omarica za ključe je popolna rešitev za hrambo vaših ključev.

    Ves čas, od prevzema do vrnitve, omogoča popoln pregled in nadzor nad vsemi ključi.

    Način rokovanja:

    Uporabnik izvede identifikacijo. Pozicije ključev, ki jih lahko uporabnik vzame, so svetlobno označene z  LED lučko. Magnetni konektor registrira vse dvige ključev, zato vam ključev ni potrebno pritrjevati. V kolikor lučka sveti je uporabniku dovoljeno vzeti določen ključ ali ključe, če sveti več lučk.

    V primeru, da uporabnik vzame ključ, ki ga ne bi smel, se aktivira zvočni alarm in napaka se prijavi v sistem.

     

    Več o produktu »