Novi stari evro kovanci

Novi stari evro kovanci

05.02.2020

V zadnjem času nas je več strank obvestilo o popolnoma enakih težavah: njihovi stroji za štetje kovancev, ki uporabljajo senzorsko prepoznavanje, imajo težave s kovanci apoenov 0,01€, 0,02€ in 0,05€.

Po posvetu s strokovnjaki smo ugotovili, da je razlog v spremembi kovinske sestave kovancev. Naprave, ki za štetje oz. sortiranje kovancev uporabljajo senzorje za prepoznavo kovinske sestave, take kovance prepoznajo kot napačne ali nepristne.

Učinkovita rešitev, še posebej za naprave proizvajalcev Scan Coin in GBS, je nadgradnja programske opreme naprave. Biroform dns ima za tovrstne posege in testiranje uspešnosti nadgradnje usposobljene strokovnjake.

Če ste tudi vi pri uporabi svojih naprav zaznali težave pri prepoznavi kovancev, nas kontaktirajte, sporočite tip naprave in mi vam bomo poiskali ustrezno rešitev.

 

Kontaktni obrazec

Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.

Polja označena z * so obvezna! Vaše osebne podatke potrebujemo za namen posredovanja ponudbe in za lažjo komunikacijo z vami.

    1. Biroform dns d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.