Vzdrževanje in servis

Kaj pa po nakupu izdelka? Kako je z vzdrževanjem in servisiranjem?

Za vse tehnične naprave nudimo ustrezeno tehnično podporo z informacijami ter nadomestnimi deli, tako v garancijskem obdobju kot tudi po njem.

Tehnična služba je sestavni del podjetja Biroform dns d.o.o. že od njegove ustanovitve. Dnevno podpira ter vzdržuje vrsto kompleksnih sistemov v bankah, bančnih trezorjih, poštah, trgovinah, tiskarnah, igralnicah ter vseh drugih subjektih, ki se ukvarjajo z obdelavo gotovine in papirja.

Zaposlujemo visoko usposobljen tehnični kader, ki nudi pomoč ter odpravlja napake tako v naših servisnih prostorih kot tudi na terenu. Zaradi specifike našega prodajnega programa se največ popravil opravi na terenu pri strankah, kjer so tehnične naprave tudi nameščene.

Lokacija tehničnih prostorov v IOC Trzin omogoča enostaven ter hiter sprejem opreme v servis. Po drugi strani pa je idealno izhodišče od koder naše stranke tehnično oskrbujemo dnevno širom Slovenije.

Naročilo servisa

Kako naročite servis?

Za naročilo servisa nas pokličite na telefon 01 561 01 00 ali izpolnite spodnji obrazec.

 

Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.

Polja označena z * so obvezna! Vaše osebne podatke potrebujemo za namen posredovanja ponudbe in za lažjo komunikacijo z vami.

    1. Biroform dns d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.