Nova kuvertirna naprava Quadient DS-77iQ

Nova kuvertirna naprava Quadient DS-77iQ

18.10.2023

DS-77 iQ je zasnovana tako, da se popolnoma prilega vsakemu delovnemu okolju in je enostavna za uporabo.  Prilagodljiva kuvertirna naprava lahko zaradi svojih inteligentih funkcij obdela široko paleto pošte, od periodnične pošte, računov, plačilnih list, izpiskov do marketinškega materiala različnih oblik in velikosti. 

IQ v imenu predstavlja ''Intelligent Quotient''. DS-77iQ je bila izdelana, da bo pametna. Bere, spremlja in snema celoten postopek pošiljanja, tako da boste zagotovo vedeli, da je bila vaša pošta vstavljena v pravo kuverto.

Naprava s kakovostnim 7'' barvni zaslonom na dotik vodi uporabnika in poenostavlja upravljanje. Z lahkoto prikličete do 50 shranjenih opravil in ustvarite nova. Ali pa samo naložite dokumente in kuverte, prižgite napravo in DS-77IQ samodejno izmeri material in nastavi način kuvertiranja.

Z napredno tehnologijo je NOVA DS-77 iQ idealna rešitev za vsa srednje velika podjetja. Naprava lahko zloži in skuvertira do 40.000 kuvert na mesec.

Tehnologija skeniranja s senzorjem kontaktne slike (CIS) na dokumentu prebere številne vrste kodiranja, vključno z optičnimi oznakami, optičnimi znaki ter 1D in 2D črtnimi kodami.  Ker optični bralnik prebere celotno stran, lahko kode natisnete kjer koli na sprednji ali zadnji strani dokumenta.

Ena naprava - več konfiguracij. Glede na potrebe uporabnika lahko ponudimo napravo s:

- 3 standardnimi podajalniki dokumentov (vsak po 325 listov)

- 2 standardnimi podajalniki in 1 maxi podajalnikom ( 2x 325 listov + 1x 1200 listov)

- 1 visoko zmogljiv podajalnik in 1 maxi podajalnik (1x 725 listov+ 1x 1200 listov)

 

Pokličite nas na 01 561 0100 ali nam pišite na prodaja@biroform-dns.si in vam bomo svetovali, kako izbrati pravo napravo za vaše potrebe kuvertiranja.

 

 

 

 

Povpraševanje

Vaše osebne podatke potrebujemo za namen posredovanja ponudbe in za lažjo komunikacijo z vami.

    1. Biroform dns d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.