Kako so v podjetju organizirali shranjevanje ključev

Kako so v podjetju organizirali shranjevanje ključev

05.12.2023

Veseli nas, ko lahko pomagamo podjetjem ali ustanovam k izboljšanju in optimizaciji delovnih procesov – tudi na področju varnega upravljanja s ključi.
Še bolj pa smo veseli, ko vidimo, da se tudi uporabniki razveselijo sodobne in enostavne omarice in komaj čakajo, da jo aktiviramo.

V mesecu novembru, smo še pred prihodom dobrih decembrskih mož, razveselili podjetje z dostavo in montažo pametne omarice za ključe.

V podjetju so do sedaj uporabljali klasično omarico s ključi, opremljeno s kaveljčki in označeno s številkami. Postavljena je bila pri vratarju. Omarica je bila dostopna vsem, nadzor nad nepooblaščenim prevzemom ključev pa je imel vratar, ko je bil v svojem prostoru. Ko je moral zaradi službenih zadolžitev in obveznosti zapustiti svoj prostor, je bila omarica povsem brez nadzora.
Veliko nejevolje je povzročalo tudi vračanje ključev na napačna mesta. Uporabniki so se skozi leta navadili na pozicijo svojega ključa. V primeru, da je prišlo do napake in so bili ključi na napačnem mestu, je bilo naslednje jutro kar nekaj zmede v vratarnici.
Izgubljene ključe so morali kar naprej duplirati, v skrajnih primerih tudi menjati ključavnice.

Medarca pametne omarice za shranjevanje ključev jim sedaj dajejo preprosto in elegantno rešitev. Nudijo nadzor, sledljivost in pomoč pri vračanju oziroma prevzemanju ključev. Dostop do omarice smo uporabnikom omogočili z osebnimi službenimi karticami, ki jih že uporabljajo za druge namene.

 

 

Povpraševanje

Vaše osebne podatke potrebujemo za namen posredovanja ponudbe in za lažjo komunikacijo z vami.

    1. Biroform dns d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Priporočeni produkti

  • Pametna omarica za ključe

    MASTERKEY™ - pametna omarica za ključe je popolna rešitev za hrambo vaših ključev.

    Ves čas, od prevzema do vrnitve, omogoča popoln pregled in nadzor nad vsemi ključi.

    Način rokovanja:

    Uporabnik izvede identifikacijo. Pozicije ključev, ki jih lahko uporabnik vzame, so svetlobno označene z  LED lučko. Magnetni konektor registrira vse dvige ključev, zato vam ključev ni potrebno pritrjevati. V kolikor lučka sveti je uporabniku dovoljeno vzeti določen ključ ali ključe, če sveti več lučk.

    V primeru, da uporabnik vzame ključ, ki ga ne bi smel, se aktivira zvočni alarm in napaka se prijavi v sistem.

     

    Več o produktu »