Uničite dokumente, preprečite zlorabe!

Uničite dokumente, preprečite zlorabe!

28.03.2024

Velikokrat pozabimo, da dokumenti kot npr.: bančni izpiski, računi, kopije osebnih dokumentov, položnice, osebne izkaznice, vozniška dovoljenja, seznami strank in kontaktov, življenjepisi, stare pogodbe... vsebujejo vse podatke, ki lahko privedejo do tveganja in zlorabe.

Uničevalce dokumentov razlikujemo po zmogljivosti, hitrosti, načinu razreza, kapaciteti razreza in volumnu odlagalne posode kot tudi po varnostni stopnji, ki jo zagotavljajo. Namenjeni so lahko razrezu dokumentov, medijev (kartice, CD-ji) kot tudi celotnih fasciklov.

 

 

Stopnja P1 do P3 predstavlja uničevalce, ki hitro in učinkovite razrežejo papir in medije in kjer zaščita pred ponovnim razbiranjem podatkov ni potrebna. Običajno so to uničevalci, ki dokumente razrežejo na trakove po celi dolžini lista.
Stopnja P4 do P5 predstavlja uničevalce, ki so hitri in predstavljajo varno uničenje in učinkovito zaščito pred ponovnim razbiranjem podatkov. Taki uničevalci običajno razrežejo dokumente v koščke, torej razrežejo dokumente v dveh smereh (Cross cut).
Stopnja P6 do P7 predstavlja uničevalce, kjer je ponovno razbiranje podatkov nemogoče.

Pri izbiri pravega rezalnika dokumentov je potrebno upoštevati vse faktorje od hitrosti naprave do varnosti, ki jo zagotavlja.
Ne veste katero napravo izbrati? Pokličite nas na 01 561 0100 ali nam pišite na prodaja@biroform-dns.si in vam bomo svetovali, kako izbrati pravo napravo za vaše potrebe uničevanja dokumentov v pisarni ali doma.

 

Povpraševanje

Vaše osebne podatke potrebujemo za namen posredovanja ponudbe in za lažjo komunikacijo z vami.

    1. Biroform dns d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Priporočeni produkti

  • Rezalec papirja EBA 1121C

    Cena: 126,75 €

    Uničevalcu dokumentov EBA 1121 C samo priskrbite elektriko za delovanje in že je pripravljen za uporabo.

    Več o produktu »
     
     
  • Rezalec papirja EBA 1125C

    Cena: 201,75 €

    Uničevalec dokumentov z dodatno rezalno glavo za uničevanje CD/DVD plošč ali plastičnih kartic ter z dvema košema za enostavno ločevanje odpadkov. Naprava se s pomočjo svetlobne pregrade ob vstavitvi papirja (kartice, CDja) avtomatsko zažene in tudi avtomatsko ugasne, ko svoje delo opravi. Papir razreže na majhne koščke (Cross cut) in s tem omogoča boljši izkoristek kapacitete koša.

    Več o produktu »