Samopostrežni terminali z možnostjo gotovinskega plačila

Samopostrežni terminali z možnostjo gotovinskega plačila

01.02.2024

Uporabniku nudijo možnost, da nakupi in plača blago v svojem tempu, brez občutka, da ga nekdo priganja. Običajno pomeni tudi hitrejši nakup, brez čakanja v vrsti. Za podjetje pa predstavljajo samopostrežni terminali dodatno pomoč in omogočajo prerazporeditev osebja.

Podobno kot v trgovinah, samopostrežne terminale za naročanje in plačilo hrane in pijače uvajajo tudi restavracije s hitro prehrano, ne samo velike verige, prednosti prepoznajo tudi manjši lokali.

Prednosti uporabe samopostrežnih terminalov:
- osebje nima več opravka z blagajno ampak se osredotoča samo na pripravo in postrežbo hrane in pijače
- hitrejša obdelava naročila
- razbremenjena delovna mesta in
- omogočeno prerazporejanje osebja


Na strani uporabnika pa naj izpostavimo nekaj praktičnih prednosti:
- uporabnik lahko v miru pregleda meni in izbere željene jedi
- tekom naročila lahko spreminja svoje naročilo, dodaja in odvzema artikle
- ko je uporabnik z naročilom zadovoljen, ga zaključi in opravi plačilo.


Nekatere restavracije na samopostrežnih terminalih nudijo le plačilo s karticami, medtem ko gotovinsko plačilo lahko opravimo le pri blagajničarki.


Glory ponuja rešitve, ki poleg kartičnega plačila omogočajo avtomatsko gotovinsko plačilo na samopostrežnem terminalu.To pomeni popolnoma avtomatiziran proces naročanja in plačevanja. Osebje se tako posveča samo pripravi in postrežbi jedi.


Avtomatske blagajne Glory sprejemamo bankovce in kovance ter vračajo drobiž. So natančne, zavračajo ponaredke in ob koncu dneva naredijo zaključek blagajne. Osebje se ne dotika več gotovine in ne zgublja časa z iskanjem drobiža ter zaključevanjem blagajne ob koncu delovnika ali menjavi izmene.

Samopostrežni terminali so primerni tako za restavracije s hitro prehrano kot pekarne, kavarne... Prilagodimo jih lahko večjim verigam kot tudi posameznim bistrojem.

Mislite, da vam postavitev samopostrežnega terminala ne bi prinesla pozitivnih sprememb in rezultatov?

Kontaktirajte nas in vam bomo pomagali odgovoriti na to vprašanje.

 

Kontaktni obrazec

Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.

Polja označena z * so obvezna! Vaše osebne podatke potrebujemo za namen posredovanja ponudbe in za lažjo komunikacijo z vami.

    1. Biroform dns d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Priporočeni produkti

  • CI - Hybrid 15

    Samopostrežni terminali vse bolj postajajo pogosta stalnica v mnogih okoljih. Ne glede na to ali ste v supermarketu, na letališču, v trgovini ali v trgovini z živili; samoplačniške blagajne in samopostrežni terminali podjetjem ponujajo hiter in enostaven način za stranke, da plačajo storitve in nakupe v trgovini ter tako zmanjšajo čakalne vrste na okencih.

    Več o produktu »