Avtomatska blagajna Glory CI - Hybrid 15

Glory

Samopostrežni terminali vse bolj postajajo pogosta stalnica v mnogih okoljih. Ne glede na to ali ste v supermarketu, na letališču, v trgovini ali v trgovini z živili; samoplačniške blagajne in samopostrežni terminali podjetjem ponujajo hiter in enostaven način za stranke, da plačajo storitve in nakupe v trgovini ter tako zmanjšajo čakalne vrste na okencih.

 

Z uvedbo tehnologije, ki avtomatizira gotovinska plačila, je mogoče doseči znatno povečanje učinkovitosti. Številne transakcije je mogoče premakniti z okenca v samopostrežno okolje, kar osebju omogoča, da se osredotoči na storitve za stranke in zagotovi boljšo izkušnjo v trgovini.

CI-Hybrid 15 podjetja Glory zagotavlja kompaktno in prilagodljivo rešitev za namestitev naprave za reciklažo gotovine na prodajnem mestu. Plačilo je mogoče premakniti stran od glavnega pulta in sprostiti čas osebja, ki ga lahko posveti več dejavnostim z dodano vrednostjo.

Za več informacij nas kontaktirajte.

 

Kontaktni obrazec

Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.

Polja označena z * so obvezna! Vaše osebne podatke potrebujemo za namen posredovanja ponudbe in za lažjo komunikacijo z vami.

    1. Biroform dns d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Novice