Avtomatska blagajna Glory Cashinfinity CI-10X

Glory

Avtomatske blagajne CASHINFINITY™  so primerne za optimizacijo gotovinskega poslovanja v trgovinah, supermarketih, hipermarketih, trafikah, lekarnah, pekarnah, bencinskih servisih, gostinskih obratih.... 

 

CASHINFINITY™ so modularne rešitve, ki se lahko prilagodijo potrebam vsakega prodajnega mesta, glede na zahteve, denarno zmogljivost in konfiguracijo poslovne enote. 

Kako lahko avtomatske blagajne izboljšajo gotovinske procese?

  • Nadomestijo predal z gotovino in razbremenijo osebje, saj kupec sam izvrši plačilo in prevzame drobiž iz naprave.
  • Reciklirni način delovanja (gotovino ob vplačilu shrani in te iste bankovce tudi vrne naslednjemu kupcu).
  • Avtomatsko preverjajo pristnost in zavračajo ponaredke
  • Povečajo higieno na delovnem mestu, saj se blagajnik ne dotika več gotovine
  • Pospešijo procese priprave menjalnine, menjave izmene in zaključevanja blagajne – ni več potrebe po ročnem štetju in ročnem zaključevanju blagajne. Pri menjavi izmene se blagajnika samo zamenjata na delovnem mestu.
  • Nudijo varno hrambo gotovine – ker gotovina ni prosto dostopna v predalu, ni kraj, ni goljufij
  • Odpravijo se neskladja – naprava prejme točen znesek in vrne točno razliko

CASHINFINITY™ blagajniške enote je mogoče integrirati v standardno konfiguracijo blagajne (enojno ali vezano na blagajniška mesta), na samopostrežne blagajne in kioske ter samostojne plačilne postaje

 

Skupaj z napravo CI-100, ki je namenjena optimizaciji poslovanja v zaledni pisarni, omogoča zaprt krog upravljanja z gotovino, kar pomeni, da blagajniki nimajo več stika z gotovino. Kliknite spodaj na zavihek video in si oglejte video predstavitev zaprtega kroga.

 
 

   

 

Povpraševanje

Vaše osebne podatke potrebujemo za namen posredovanja ponudbe in za lažjo komunikacijo z vami.

    1. Biroform dns d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Novice